Calvin Klein Obsession Summer

Calvin Klein Obsession Summer

Calvin Klein e известeн със своите годишни летни издания на ароматите CK One и Eternity. През 2016 г.ще бъдат стартирани за първи път летни версии на аромати от колекцията Obsession, ще бъдат пресъздадени оригиналния Obsession от 1985 г. и Obsession for Men от 1986 г. по един нов начин. Останалите фланкери на тази колекция са Sheer Obsession от 2002 г., Obsession Night и Obsession Night for Men от 2005 г., Secret Obsession от 2008 г. и Dark Obsession от 2013 г.
Ароматите Obsession Summer и Obsession for Men Summer са обявени като въздействащи, плавни и истински. „Страстта се събужда в разгара на летните горещини. Чувствеността става плавна, като хладен бриз над лазурните води. Слънцето в зенита си, завладяващо в своя връх. OBSESSION Summer Calvin Klein.“
Calvin Klein Obsession Summer е ясен, женствен и чувствен аромат. Лятното съблазняване става чрез вълни от упойващи цветя и екзотична дървесина. Бергамот и бяло пачули са подсилени с бял мускус. Предлага се като 100 мл. Eau de Parfum.
Calvin Klein Obsession for Men Summer е обявен за вълнуващ, мъжествен и хипнотизиращ аромат, като хладен бриз под горещото слънце. Весели и ефирни нотки на пелин са комбинирани със син градински чай на базата на кедър. Предлага се като 125 мл. Eau de Toilette.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *