Calvin Klein Obsessed

Calvin Klein Obsessed

Търговска къща Calvin Klein се връща към миналото и черпи вдъхновение от собственото си наследство, като по този начин се създават нови аромати дълбоко залегнали в утвърденият вече стил на марката. „Obsession“ от 1985 г. и „Obsession for Men“ от 1986 г. ще направят своето второ възраждане в новата парфюмна двойка, излизаща в началото на юли 2017 г. – Obsessed for Women и Obsessed for Men. Ароматната двойка има за цел да отрази представата за спомен, копнеж и желание, като съвременна интерпретация на оригиналната концепция: спомен от някой друг върху вашата кожа.
Легендарната рекламна кампания от 1993 г., заснета от Mario Sorrenti с модела Kate Moss се възвръща отново. Неизползваните снимки и записани кадри се използват в новата кампания почти 25 години по-късно. Творческият директор на къщата Raf Simons, който замени Francisco Costa миналата година, иска да се върне към корените на марката и да възроди времето на 90-те години.
Obsessed for Women е съсредоточен върху сърцето от бяла лавандула и основата от мускус, създаден от парфюмерите Honorine Blanc и Annick Menardo. Носовете Ilias Ermenidis и Christophe Raynaud се подписват за Obsessed for Men, който се съсредоточава около нотките на черна ванилия в сърцето си. Новите бутилки са прозрачни, закръглени и по-обемни от оригинала.

OBSESSED For Women
An Oriental Aromatic Green
A female interpretation of an Oriental Lavender

Top notes: Sacred Citrus, Neroli Essence, Elemi
Heart: Violet Leaf Absolute, White Lavender, Purple Sage
Base: Musk, Helvetolide, Ambrette Muscenone

OBSESSED For Men
An Oriental Woody Amber
A masculine interpretation of a Vanilla Infusion

Top: Oro Blanco Grapefruit, Sichuan Pepper, Black Cardamom
Heart:Cedar Leaves, Labdanum, Firnat, Blonde Leather
Base: Patchouli Cœur, Black Vanilla Infusion, Ambrox Super

Obsessed for Women ще се предлага в 100 мл. Eau de Parfum, а Obsessed for Men ще се предлага в 125 мл. Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *