Calvin Klein Fragrances for Summer 2013

Както всяка година Calvin Klein е подготвил за 2013 г. нови ограничени издания за лятото на CK One, Eternity и Eternity for Men: унисекс CK One Summer, дамския Eternity Summer и мъжкия Eternity for Men Summer за 2013 г.. Тази година изданията са вдъхновени от красотата и вкуса на морето.

CK One Summer ограничено издание за 2013 г. предлага нова комбинация от освежаващи цитруси, плодове, водни и ароматни бележки. Съставът започва с цитруси и водни акорди „Водопад“, след това идва сочна диня, които се смесват с краставица и водна лилия. Базата разполага с по-приглушените тонове на мускус и мъх.

Eternity Summer за 2013 г. отразява романтичната атмосфера на усамотените плажове. Ароматът се отваря със акорди на морски бриз, които водят до сърцето от нежна глициния и бял кехлибар в основата.

Eternity for Men Summer limited edition за 2013 внушава романтичен звук и мирис на морски вълни. Той започва с ароматни нотки от естрагон. Сърцето улавя нотки от морски водорасли, а базата разполага с акорди от корени.

Ароматите са на разположение като 100 мл. Eau De Toilette (с изключение на Eternity Summer, който идва като EDP).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *