Calvin Klein Eternity Summer 2016

Calvin Klein Eternity Summer 2016

Calvin Klein продължава тенденцията си с ежегодните ограничени летни аромати от линията Eternity. Eternity Summer и Eternity for Men Summer за 2016 г. пораждат ефирна елегантност и блаженно спокойствие от екзотична ваканция сред природата. Образът, който вдъхнови новите издания е на кристално чистата вода, която искри под лятното слънце и палмови листа, които хвърлят сянка.

Eternity Summer 2016 е обявен като екзотичен цветен аромат, който се свързва с тропическия рай. Той се отваря с акорди на палмови листа, бергамот и цвят от круша. Червен жасмин в сърцето се смесва с жасмин и тубероза. Топъл и чувствен мускус, ванилия и светла дървесина завършват композицията. Eternity Summer 2016 е подписан от парфюмериста Laurent Le Guernec. Ароматът е на разположение като 100 мл. Eau de Parfum.

Top notes: palm leaf, bergamot, pear blossom
Heart: frangipani, jasmine, tuberose
Base: musk, vanilla, blonde woods

Eternity for Men Summer 2016 носи миризмата на свеж и прохладен тропически бриз. Аромата се отваря с нотки на кориандър, бергамот и лайм, които водят до сърцето с акорди на морска сол, градински чай и босилек. Основата разполага с кедър, кехлибар и мускус. Парфюмериста на състава е Jean-Marc Chaillan. Eternity for Men Summer 2016 е на разположение като 100ml. Eau de Toilette.

Top notes: coriander, bergamot, lime
Heart: salty accord, sage, basil
Base: amber, cedar, musk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *