Calvin Klein Eternity Intense

Calvin Klein Eternity Intense

Calvin Klein Eternity (1988) и Eternity for Men (1989), символи на вечна любов и романтичните връзки, ще се появят отново през декември 2016 г в интензивни интерпретации – Eternity Intense и Eternity for Men Intense . Новите аромати са деликатно обогатени с „чувственото и рядко“ цвете ирис. Дуото Eternity Intense интерпретира „любовта, която се превръща в нещо много по-мощно, в страстна и неразрушима връзка“.
Eternity Intense for women е по-наситен аромат спрямо богатата цветна композиция на оригинала, обогатен с енергийни водни и още цветни аромати. Ирисът придава допълнителна елегантност и сила, допълващ топлата основа от ванилия.
Дървесният аромат на Eternity for Men Intense е хармонизиран с пикантни и свежи модерни нотки от бергамот, грейпфрут, бял пипер и черен чай. Напудрените и богати нотки на ирис в сърцевината са подкрепени от здравец, равен и лавандула върху дървесната основа на кедър, ветивер и кашмир.
Mоделът Christy Turlington и съпругът й Ed Burns са отново избрани да представят линията.
Eternity Intense е на разположение от 30 и 50 ml Eau de Parfum, докато Eternity for Men Intense е представен в 50 и 100 ml Eau de Toilette.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *