Calvin Klein Downtown

Calvin Klein стартира нов аромат за жени Downtown, който ще се предлага в избрани магазини за лято 2013 г. и в САЩ от септември. Президента на Coty Prestige Jean Mortier казва следното по повод стартирането на новия парфюм: „Calvin Klein е най-големия и много важен брант в парфюмерийния бизнес за нас. Нашата цел е да създадем друг аромат за жени по стратегически начин и да го направим толкова популярен колкото Euphoria, че и още по-популярен.“

Downtown се стреми към по-младото население, което предпочита сладките аромати. Парфюмът е конструиран като цветно-дървесен и е създаден от парфюмериста Ann Gottlieb от Givaudan. Съставът се отваря с нотки от италиански лимон, бергамот, тунизийско нероли, зелена круша и водна слива. Сърцето включва нежни листенца гардения, съчетани с розов пипер и теменужка, поставени върху основата от Тексаски кедър, тамян, ветивер и кадифен мускус.

Актриса Rooney Mara бе избрана за лице на рекламната кампания, която ще включва телевизионни клипове, режисирани от David Fincher и кампания от снимки снимана от Jean-Baptiste Mondino.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *