Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein представи новия аромат Deep Euphoria, като вариант на оригиналната Euphoria стартирана през 2005 г. За новия flanker се твърди, че е изцяло нов състав с ясен сhypre-флорален характер. За разлика от останалата част от колекцията, Deep Euphoria ще стои като отделен стълб в рамките на линията, рамо до рамо с оригинала. Колекцията включва Euphoria Blossom от 2006 г., Forbidden Euphoria от 2011 г., Endless Euphoria от 2014 г. и Euphoria Essence от 2015 г. Новият аромат излиза през август 2016 г.
Представата за извисена и изтънчена жена е идеята зад оригиналната Euphoria. В Deep Euphoria жената е още по извисена и изтънчена, но също така тя има възможноста да е и леко по-младолика. (via) „Calvin Klein жената е уверена, провокативна и освободена и Deep Euphoria въплъщава всички тези аспекти с допълнителен слой на авантюра.“ (via)
Свежото начало включва молекула cascalone, листа от мандарина и бял пипер. Роза от вида „black magic“ управлава състава в комбинация с бял божур, поставени върху сhypre основата от пачули и мускус. Съставът е разработен от парфюмеристите Honorine Blanc и Ann Gottlieb от Fiermenich.

Calvin Klein Deep Euphoria 2016
Top notes: cascalone, mandarin leaf, white pepper
Heart: rose, peony, geranium, jasmine sambac
Base: patchouli, musk, mineral wood

Актрисата Margot Robbie е новото лице в рекламната кампания. Calvin Klein Deep Euphoria ще бъде на разположение като 30, 50 и 100 мл Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *