Cacharel Summer 2016

Cacharel Summer 2016

За летния сезон на 2016 г., Cacharel е подготвил два нови лимитирани аромата в колекция L’Eau, наречени Amor Amor L’Eau и Noa L’Eau. Предходните летните колекции Summer Splash от 2014 г. и Tropical Collection от 2015 г. включваха по три лимитирани аромата.
Новата колекция напомня за летните звездни нощи над град Рио де Жанейро. Летните аромати изпълват въздуха и създават настроение с плодови и екзотични коктейли. Новите парфюми на Cacharel улавят бразилската жизненост, атмосферата на Амазонската джунгла и настроението на карнавала.
Amor Amor L’Eau е силен, младежки и експлозивен летен аромат. Той се отваря с освежаваща и сладка комбинация от грейпфрут, касис и Coca-Cola. А сърцето с роза и жасмин е поставено върху топлата основа на ванилия, кехлибар и мускус.

Top notes: grapefruit, black currant, Coca-Cola
Heart: rose, jasmine
Base: vanilla, amber, musk

Noa L’Eau е обявен за елегантен и искрящ цветен-плодово-мускусен аромат, идеален за предстоящото топло време. Съставът се отваря с прясна зелена ябълка и нотки на пъпки от касис. Неговото деликатно флорално сърце от божур и жасмин става по-меко вследствие на основата от Styrax и бял мускус.

Top notes: green apple, blackcurrant leaf
Heart: peony, jasmine
Base: styrax, white musk

Ароматите са на разположение като 50 и 100 мл. Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *