Bvlgari Man Black Cologne

Bvlgari Man Black Cologne

В края април 2016 г., BVLGARI стартира нов фланкер, наречен Bvlgari Man Black Cologne, „аромат на врящата вода“, от майстора парфюмерист Alberto Morillas. Новият състав играе умело с контрастите и осигурява една необичайна комбинация от интензивна свежест и ориенталска чувственост. Ароматът е мъжествен, изискан и свеж.
За разлика от своя предшественик Bvlgari Man Black от 2014 г., който в своите връхни нотки предлага опияняващ ром, тютюн и подправки, Bvlgari Man Black Cologne смесва ром със свежестта на зеленината и яркоста на цитруси. Същността на състава е различна: Bvlgari Man Black предлага прахообразната топлота на ирис и опияняващата благоуханност на тубероза по кожата, докато новата версия на аромата засилва интензивността на излъчване на портокалов цвят и благоуханноста на тубероза. Основата и на двата аромата се характеризира с топлината на дървесина и ориенталските нотки. Новата версия обединява кехлибар, мускус и дървесни нотки на сандалово дърво, за разлика от предшната по-интензивна версия, характерна с нотки на гваяколово дърво, тонка и смола от тамян.

Bvlgari Man Black Cologne 2016
perfumer Alberto Morillas

citruses, green notes, rum
orange blossom, tuberose
sandalwood, musk, amber

Bvlgari Man Black Cologne е наличен в класическия черен флакон, точно както предишното издание, като 30 ml (54 евро), 60 ml (70 евро) и 100 ml (94 евро). Той се различава от оригинала с отгорната метално-сребрърна част и релефно изписано логото на Bvlgari. Въпреки името Cologne, ароматът е в концентрация Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *