Bvlgari Goldea The Roman Night

Bvlgari Goldea The Roman Night

Bvlgari представя Goldea The Roman Night, третият аромат в линията Goldea, след сладкият ориенталски цветен оригинал Goldea от 2015 г. и неговата интерпретация фокусирана върху розата-Rose Goldea от 2016 г. Новият Goldea The Roman Night е обявен за мускусен цветен-плодов аромат, който излиза през септември 2017 г..
Парфюмериста Alberto Morillas е носа зад композициите в колекцията Goldea. Новата композиция, ще трябва да донесе ново въздействие, доза сексапил и романтика в идеята за „the gold goddess“ – смесвайки кисели и сладки тонове на горски плодове (черница) и наситен аромат на цветя ( жасмин, тубероза, роза, черен божур) с мускус във финалните нотки.
„Той е много мъжествен, но и много женствен аромат, така че някак ми напомня за одеколона на баща ми и много женствен, като парфюма на майка ми взети заедно. Това е много секси парфюм“, заяви Bella Hadid в интервю за Refinery29.

Bvlgari Goldea The Roman Night
Top notes: bergamot, black pepper, mulberry
Heart: black peony, night-blooming jasmine, rose, tuberose
Base: patchouli, black musk, vetiver, moss

Рекламната кампания беше заснета в Рим с участието на Bella Hadid, модел и по-младата сестра на Gigi Hadid. Ароматът ще бъде на разположение в кръгла черна бутилка, като 25, 50 и 90 ml Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *