My Burberry

My Burberry

Нов аромат се очаква на пазара през септември 2014 г. от Burberry. Ароматът ще носи името My Burberry, вдъхновен е от култовия шлифер на Burberry и градините на Лондон след дъжд. My Burberry е обявен за един много цветен аромат, чиято задача е да влезе в топ 10 на луксозната арена на красотата! Високите цели на Burberry са подкрепени от съобщението, че това ще бъде едно от ключовите издания в колекцията от аромати на марката. Освен предизвикателството да предадат стила на култувия шлифер на Burberry, свежестта на London и аромата на окъпаните градини след дъжд, е желанието на Burberry да покаже уменията си в създаването, традицията и творчеството. Съставът на новия парфюм My Burberry се отваря с сладък грах и цитрусови нотки от бергамот, водещи до здравец, фрезия и златна дюля в сърцето. Ароматът се закръглява нагоре с пачули в основата, заедно с Дамаска и Centifolia роза. Парфюмериста създал състава на My Burberry е Francis Kurkdjian.

Kurkdjian казва, че ароматът е бил вдъхновен „от градските Лондонски градини. Имате жизнеността на града така, че това е нещо съвременно. Имате градината. Имате цветята … и изкуството на градинарството, който е много важен за британците. Цветистият аспект на парфюма идва от тази идея на градината след дъжд. Имате буйната влага. Имате почвата. Имате земното. Всички тези чувства. “

Флакона на новия аромат My Burberry е направен от стъкло със запушалка, вдъхновена от копчетата на шлифера Burberry. Цветът е медно-бежов, също взет от култовия шлифер. Гърлото на бутилката разполага с панделка, изработена от същата материя както шлифера Burberry от фабриката в Castleford, Yorkshire. Парфюма My Burberry ще бъде на разположение като 30, 50, 90 мл. и 900 мл. Eau de Parfum, придружени с парфюмирани продукти грижа за тялото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *