Burberry Brit Rhythm for Women

Към тазгодишното издание за мъже Burberry Brit Rhythm for Men, Burberry представя издание за жени, създадено от парфюмеристите на Givaudan Nathalie Cetto и Antoine Maisondieu. В новия аромат са въведени „ароматна и свежа английска лавандула от Кент, която играе ключова роля в състава, докато портокала и ириса добавят доза чувственост.“

Това е първият аромат на Burberry, в който има лавандула като централна нотка, която играе основна роля в състава. Английската лавандула е много по-ароматна от френската лавандула и нейните нюанси в този състав са по-видни. Това е било желанието на създателя и парфюмерист, да използва типична съставка пристигаща от Англия- изтъква Nathalie Cetto. Тя също така добавя, че новият парфюм Burberry има фундаментален парадокс в своята същност-конфронтацията на пикантни съставки, като розов пипер и флоралните нотки от Petalia, които играят до основните нотки. Ароматът на божур напомня за младостта и е малко по-лек от аромата на роза, а ефекта на новата молекула на Givaudan дава усещането, че сте в облак от божурени листенца!

Връхните нотки на новия аромат ни очакват с Английска лавандула, розов пипер и нероли, които ни водят към сърцето от ирис, къпинови листа и портокалов цвят в съчетание със специално патентованата молекула Petalia на Givaudan, носеща аромат на божур. Основата включва ветивер, мускус и жизнена дървесина.

Ароматът се очаква на пазара от 28 януари 2014 г. и ще бъде на разположение на всички официални магазини Burberry.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *