Boucheron Jaipur Bracelet and Jaipur Homme Limited Editions

През 1909 г. Louis Boucheron посещава град Jaipur в региона на Rajasthan и бил очарован от него. Това посещение е вдъхновение за Boucheron на линиите от бижута и парфюми и по-специално за дизайна на флакона. Първият аромат Jaipur е въведен през 1994 година. През 1998 г. е последван от Jaipur Homme и Jaipur Saphir от 1999 година. Най-новата версия Jaipur Bracelet беше представена през 2012 година.

За пролетта на 2013 г. Boucheron подготви два нови аромата – Jaipur Bracelet Limited Edition и Jaipur Homme Limited Edition, които ознаменуват красотата на Индия, цветните градини и скъпоценните камъни.

Дизайнът на новата опаковка на Jaipur Bracelet Limited Edition съчетава розови и жилти нюанси с арабски декорации. Бутилката е розово-оранжева напомняща за Tourmaline и рубин. Ароматът е плодово-дървесен. Той се отваря с кисели нотки от червено френско грозде, мандарина и сладоста на малина. Деликатни нотки на зюмбюл в сърцето се смесват с екзотично розово личи и роза. Брашнест ирис и кашмирено дърво обгръщат топлата база. Carlos Benaim и Veronique Nyberg са създателите на това издание.

Jaipur Homme Limited Edition идва в пакет, вдъхновен от арабски мотиви и тюркоазените цветове на морето, които представят нюанси на цветя и растения в огрения от слънцето град Jaipur. Новият аромат преоткрива оригиналната ориенталска пикантна формула като дървесно-воден състав с рядко срещана елегантност. Съставът започва с водни пръски, пресен пъпеш и чувствеността на карамфил. Както оригинала, това сърце също така разполага с пикантни аромати на индийско орехче и канела, а базата от кехлибарено дърво и ванилия. Annick Menardo е парфюмериста създал това издание.

Ароматите са на разположение като 100 мл. Eau De Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *