Boucheron Femme Eau de Parfum (2012)

Парфюмната колекция на бижутерска къща Boucheron ще се увеличи с нов „скъпоценен камък“ през октомври 2012 г.. Новият аромат Boucheron Femme Eau De Parfum пристига в ограничена серия, в тъмен флакон с прозрачно стъкло в самия център. Непрозрачната част на бутилката е украсена с вълнообразни гънки. Пръстените на гърлото на бутилката са в контрастен златен цвят.

Луксозният аромат на Boucheron създаден през 1989 г. остава непроменен. Светещи цитрусови бележки в началото, характерен оптимизъм и доза радост.

Сочна мандарина, комбинирана с портокалов цвят отварят състава и водят до богато сърце, пълно с различни аромати. Жасмин, тубероза и иланг-иланг смесват своите пищни аромати за да се осигури красив букет от аромати. Базовите нотки включват топъл и пухкав кехлибар заедно с меки кремави нотки на ванилия и сандалово дърво.

Легендарният флакон от Boucheron, служи като вдъхновение за много благородни произведения на бижутериите. Той представлява една жена в черна вечерна рокля в града на светлините на река Сена. Аромата си осигурява златна аура и блести през нощта. Светлината на аурата е представена в централната част на бутилката, която предполага слънчево жълта ароматна течност и перфектен тъмно-светъл контраст с подчертана елегантност и изтънченост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *