Bottega Veneta Pour Homme Parfum

Bottega Veneta Pour Homme Parfum

В сътрудничество с Coty Prestige, къщата за луксозни стоки Bottega Veneta създаде своя парфюмна линия, вдъхновена от кожените им аксесоари. Първият мъжки аромат, Bottega Veneta Pour Homme беше лансиран през 2013 г., последван от Bottega Veneta Pour Homme Extreme през 2015 г. и Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique през 2016 г. В началото на 2017 г. към колекцията ще се присъедини новото издание Bottega Veneta Pour Homme Parfum в концентрация Eau de Parfum.
Bottega Veneta Pour Homme Parfum е обявен за по-ярка и по-впечатляваща интерпретация на оригинала. „За пореден път ние се намираме в Доломитите, където главният герой на тази история е прекарал часове в разходки из свежата планина. Като пенсионер, той често се изляга върху възглавнички от стара кожа, чийто богат аромат, смесен с прясна есенция от кедрови листа отвън, прилепва към кожата му. Преплитането на тези чувствени аромати създава изтънчена дълбочина, подчертавайки развитието на ядрото на аромата в по-богата интерпретация с дълготрайна изразителност.“
Съставът е дело на парфюмеристите Daniela (Roche) Andrier и Antoine Maisondieu, обявен като комбинация от изискани и висококачествени съставки. Парфюмът се отваря с високо концентрирани дървесни и пикантни нотки от кедрови листа и кардамом, допълвайки сърцевината с аромати на червен пипер и смола от ела. А в основата на аромата се хармонизират чувствените аромати на кожа, бакла Тонка и labdanum.

Bottega veneta Pour Homme Parfum
Top notes: cedar leaf, cardamom
Heart: pimento, fir resin
Base: leather, tonka, labdanum
Лице в рекламната кампания е модела Zak Steiner, заснета от фотографа Axel Lindahl. Опаковката на новото издание е сходна с тази на оригинала по форма и дизайн. Флаконът от черно стъкло Murano и непрозрачен със златни детайли. Ароматът е на разположение като 50 и 90 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *