Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique

Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique

Bottega Veneta от 2011 г. и Bottega Veneta Pour Homme от 2013 г., носят специфичен аромат на луксозна кожа, който напомня за аксесоари от естествена кожа за дома. Освежаващата промяна Bottega Veneta Essence Aromatique от 2014 г., е предназначена за любителите на класическия одеколон. В началото на 2016 г., стартира мъжка версия Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatic.
Обявен като изискан и приятен за носене одеколон, новият аромат предизвиква свежо усещане и небрежна мъжка елегантност. Този дълготраен одеколон е направен от най-добрите съставки, които галят кожата с еднакво свеж и луксозен характер.

„Свеж и непринуден, новият одеколон Pour Homme Essence Aromatique следва стъпките на Bottega Veneta Pour Homme и отразява женската същност на аромата Aromatique, като мъжки вариянт. Неговият неочакван и завладяващ аромат е направен с най-добрите есенции, които се разгръщат с изненадващ и динамичен ефект, излъчвайки една спокойна мъжка елегантност. Pour Homme Essence Aromatique е иновативен и различен, с по-финна текстура така, че да е едновременно свеж и дълготраен, хладен и в същото време луксозен. „

Съставът е разработен от парфюмериста Amandine Marie. Той се отваря със свеж цитрусов чар от италиански бергамот. Индонезийско пачули и кедър въвеждат дървесни и много мъжествени нотки, които повтарят ароматния характер на оригинала.
Лице на рекламната кампания, заснета от Axel Lindahl е Zak Steiner. Ароматът е на разположение като 50, 90 и 200 мл. Eau de Cologne.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *