Bottega Veneta Knot Eau Absolue

Bottega Veneta Knot Eau Absolue

Италианската модна къща за кожени изделия BOTTEGA VENETA, през 2014 г. в сътрудничество с Coty Global Markets представи първото издание на Knot, което предава миризмата на опияняващия аромат на морето и билките по италианското крайбрежие, аромата на деликатни цветя и прясно изпраното пране. След първото издание, в което блестящите аромати на нероли се успокояват с лавандула и мускус, през 2015 г. беше представено второто издание „Knot Eau Florale“ с добавка на божур и роза.
Новият аромат в колекцията KNOT се нарича KNOT EAU ABSOLUE и е представен през 2018 г. Съставът има разпознаваем цветен характер, направен по по-топъл начин, поддържан от дълбоки балсамични смоли.
Важно е да се отбележи, че и трите композиции на Knot са създадени от парфюмериста Daniela Roche Andrier, която също е автор и на мъжките издания Bottega Veneta Pour Homme, Bottega Veneta Pour Homme Extreme и Bottega Veneta Pour Homme Parfum.
Bottega Veneta Knot Eau Absolue повтаря ключовите есенции на предшествениците, празнувайки красотата на хладните и блестящи бели цветчета, смесени с мекотата на ванилия и хелиотроп, и деликатно сладката топлина на смолите. Ключовата комбинация на нероли и лавандула се повтаря и в новия състав.

Bottega Veneta Knot Eau Absolue
heliotrope, neroli
jasmina, lavender
opoponax, myrrh

Флаконът на Knot Eau Absolue има същата форма на предшествениците, но този път в по-тъмни нюанси, топли кехлибарени цветове. Ароматът е на разположение като 30, 50 и 75 ml Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *