Boss The Scent Intense

Boss The Scent Intense

През пролета на 2017 г., Hugo Boss стартира аромата Boss The Scent Intense, засиленa версия на Boss The Scent от 2015 г. Ароматът Boss The Scent Intense е обявен като новият съблазнителен Eau de Parfum за мъже, по-мъжествен, мощен и запомнящо се. Новата версия съдържа по-висока концентрация на ароматни масла и увеличава интензивността на основните съставки.
„Умел ефект, за да провокира сетивата с въздушна вълна от дълбочина и загадъчност, като бележките му се разгръщат във времето, за да разкрият своята невероятна сила, колкото сте по-близо. (Via)
Boss The Scent Intense се отваря със свежи, силни и пикантни аромати на джинджифил и зелен кардамон. Сърцето включва плодове Maninka от Южна Африка (според сведенията има силата на афродизиак), на който дозата е увеличена в новото издание. Акорд лъскава кожа в основата е смесена с ванилия за интензивност и магнетична сила.

Boss The Scent Intense
Top notes: ginger, cardamom
Heart: maninka fruit, lavender
Base: leather, vanilla

Лица рекламната кампания са Theo James и Anna Ewers. Бутилката съдържа по-тъмна, кехлибарена парфюмна течност в метална „клетка“. Boss The Incent Intense се предлага като 50 и 100 мл Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *