Bentley For Men, Bentley for Men Intense, Lalique for Bentley Crystal Edition

В началото на 2013 г. Bentley пуска два аромата за мъже и специално издание създадено в сътрудничество с Lalique. Новите аромати за мъже се наричат ​​Bentley For Men и Bentley for Men Intense, докато специално луксозно издание е кръстено Lalique for Bentley Crystal Edition и е на разположение като много ексклузивно и безценно издание.

Ароматите Bentley For Men и Bentley for Men Intense са създадени от парфюмериста Nathalie Lorson (Robertet), като по-достъпни версии на луксозния Lalique for Bentley Crystal Edition. Bentley For Men включва бележки като черен пипер, дафинов лист, бергамот, градински чай, канела, дърво напоено с ром, кожа, тамян, кедър и пачули, Bentley For Men Intense носи едни и същи бележки като Bentley For Men с допълнение от африкански здравец и тамян.

Ароматите са в елегантни и масивни стъклени флакони в 60 и 100 мл. EDT (Bentley For Men) и 100 мл. EDP (Bentley For Men Intense).

Луксозното издание е създадено от Mylene Alran (Robertet), и съдържа нотки от дърво, кожа и масло от ирис. Ароматът е на разположение в ограничен брой – 999, на цена от £ 3000 / € 3500 за 40 мл. флакона е изработен от кристал с масивна запушалка с форма на буквата „В“ и крила в сребрист цвят. Това издание пристига на пазара през април 2013 г..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *