Baldessarini Cool Force

Baldessarini Cool Force

Новият мъжки аромат Baldessarini Cool Force е за мъжа, който търси съвременен, освежаващ и стилен аромат, пълен със силна енергия. С новия състав, парфюмеристът Vincent Schaller не е искал да се отклонява от предишните издания, запазвайки характерното ДНК на марката. Той поставя водните и ароматни нотки в началото, които осигуряват ледено студен и освежаващ аромат.
„Представях си, че ароматът ще бъде свеж и воднист. Естествени ароматни съставки, като градински чай, кардамон и акорд затоплена морска вода отличават тази специална свежест. Аз също желаех Cool Force да бъде мъжествен, чувствен и топъл, тъй като той е аромат на Baldessarini. За това, аз използвах благородна дървесина, като кедрово дърво, сандалово дърво и розово дърво, комбинирани с ароматен и свеж myrtle. Точно както елегантният костюм дава завършеност на мъжа, така и мускус, пачули и сицилиански бергамот добавени към Cool Force завършват аромата „, обяснява парфюмериста Vincent Schaller.
Връхните нотки на състава са смес на палисандрово дърво с бергамот, кардамон и myrtle, добавяйки централните нотки на нероли, водни акорди, сандалово дърво и мускус. Ароматното отваряне прави композицията жива, динамична и много елегантна, докато дървесните нотки създават впечатлението за спокойствие и сила.

BALDESSARINI COOL FORCE
bergamot, cardamom, myrtle, rosewood
neroli, aquatic notes, clary sage
patchouli, cedar, sandalwood, musk

Baldessarini Cool Force пристига във флакон с вид на замръзнало стъкло, отразявайки ледената концепция на състава. Ароматът се очаква на пазара през март 2017 г., като 50 и 90 мл Eau de Toilette, придружени с афтършейв лосион 90 мл, душ гел 200 мл и стик дезодорант 75гр.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *