Azzaro Pour Elle Extrême

Azzaro Pour Elle Extrême

Azzaro стартира Azzaro Pour Elle, дамската версия на популярния аромат Azzaro Pour Homme от 1978 г., през май 2015 г. Новото издание, Azzaro Pour Elle Extreme идва в началото на 2016 г. и той подчертава чувствеността на състава. Името е вдъхновено от легендарните модни творения на Loris Azzaro. Ароматът Azzaro Pour Elle Extrême е предназначен да се носи в случаите, които изискват вечерно облекло: „рокля със скъпоценни камъни и диаманти, за блясък, за излъчване“.
Описан като чувствен и неустоим, новият аромат по общо мнение обгръща жената, която го носи в един загадъчен и съблазнителен воал. Съставът обещава излъчване на чисто съблазняване и видима чувственост, предоставени от интензивността на оud и неговите слънчеви акценти. Оригиналните нотки на състава бяха задълбочени и обогатени с нови съставки. Основните компоненти са триото от роза, шафран и праскова. Композицията е подписана от парфюмеристите Nathalie Lorson и Fabrice Pellegrin.
Искрящото начало съдържа неочаквано остър аромат на роза и зелен кардамон, които се засилват от пикантния характер на шафран. Сърцето съдържа роза смесена със слънчева и елегантна кралска лилия. Кадифена и мека праскова е смесена с кашмир, оud и тамян в основата.

Azzaro Pour Elle Extrême

Top notes: rose, cardamom, saffron
Heart: rose, lily
Base: peach, cashmere, oud, incense

Флакона е декориран с бляскаво златно ламе, домакин на кехлибарената парфюмнна течност. Ароматът е на разположение като 75ml. Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *