Azzaro Chrome Pure

Azzaro Chrome Pure

Azzaro Chrome, свежият мъжки аромат от 1996 г., който е вдъхновен от Средиземно море и връзката между бащи и синове, се появява в нова светлина, като Azzaro Chrome Pure, нова версия, която излиза в началото на 2017 г. Azzaro Chrome Pure е „обещание за миг на чиста емоция“.
„В традицията на Chrome, Chrome Pure се фокусира върху връзката между баща и син, неговото присъствие по време на спонтанни моменти, случаи, когато времето сякаш стои на едно място, магически ежедневни паузи, които остават в теб до края на живота ви … Това е също израз на едно ново поколение модерни и непотиснати бащи, които не се страхуват да приемат ролята си в пълна степен, с емоциите, които носи след себе си … любящите бащите, готините татковци, женени или не, всички те имат истински взаимоотношения с децата си и умело съчетават професионалните задължения със задълженията на „Super-dad“. “ Chrome Pure е обявен като „обещание за миг на чиста емоция“.
Представен като цитрусов-дървесно-ориенталски, Chrome Pure запазва отличителната свежест на оригинала и добавя две нови съставки – пикантните Akigala дърво и тонка. Azzaro Chrome Pure е създаден от парфюмеристите Jacques Huclier и Olivier Pescheux и следва модела на „момента на трите слънчеви целувки“:
ЗАЗОРЯВАНЕ
Цитрусов коктейл от бергамот и мандарина осигуряват незабавна свежест
ЗЕНИТ
Водната нотка на Chrome се сблъсква с akigala дърво, за да изпъкне акорда на портокалов цвят
ПРИВЕЧЕР
Топла Тонка заедно с бял мускус се съчетават хармонично с кедрово дърво

Azzaro Chrome Pure ще бъде на разположение в гладка, матова бяла бутилка, като 50 и 100 мл Eau de Toilette.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *