Armani Privé Les Éditions Couture Nuances

Колекцията Armani Privé Les Éditions Couture включва две изключителни издания – La Femme Bleue (2011) и La Femme Nacre (2012). Oт май 2013 г. колекцията беше увеличена с още един аромат в ограничен брой от само 1000 броя, също като предишните издания на тази колекция. Всеки от парфюмите допълва модните колекции на Armani, и показват тенденциите на сезоните пролет-лято 2011 и пролет-лято 2012.

Нюансите в третият аромат свързват световете на Armani – мода и красота. Той е вдъхновен от играта на цветове и светлина и дизайна на тъканите представени от Armani в модната колекция пролет-лято 2013.

За формиране състава на Nuances бяха избрани следните бележки: бергамот, канела, корен от ирис, хелиотроп, бензоин, ветивер и сандалово дърво. Ириса е основна съставка и в трите издания на Armani Privé Les Éditions Couture и играе водеща роля, като предлага изискан прахообразен облак подкрепен от чувствена топлина идваща от другите съставки. В аромата Nacre брашнестата силата на ириса е заобиколена с мускусен воал. В аромата Blue брашнестия ирис е затоплен от ванилия и какао, а в най-новото издание Nuances, ириса е засилен с елегантни дървесни нотки и леко подсладен с канела.

Armani Privé Les Éditions Couture Nuances е наличен като 100 мл. Eau де Parfum, произведен само в 1000 броя. Всяка една от тези 1000 бутилки е подписана и номерирана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *