Armani Eau Pour Homme and Eau de Nuit

Модна къща Armani представя първия си мъжки аромат Eau Pour Homme през 1984 година. Остър, силен, цитрусов и ароматен, той се превърна в класика сред мъжките аромати. Почти 30 години по-късно, през февруари 2013 г., Armani пуска нова версия на Eau Pour Homme и нова нощно издание Eau De Nuit.

Новият Eau Pour Homme очевидно не се е променил много. Дизайна на бутилката се актуализира и състава се адаптира с други съставки, които са на разположение днес. В горната част се ръководи от свежи цитруси като бергамот и мандарина, заедно с ароматен босилек. Сърцето от карамфил, лилия и индийско орехче са поставени върху основата от пачули, дъбов мъх и сандалово дърво.

Eau De Nuit е тъмен и пищен, съчетава нотки от подправки, цитруси, кедър и ирис. Съставът е топъл и по-чувствен от дебюта. Той се отваря с акорди от бергамот и розов пипер. Пикантни нотки от кардамон и индийско орехче са в сърцето на парфюма заедно с ирис и хелиотроп. Базата се състои от кедър, тонка и кехлибар.

Британския цигулар Charlie Siem и италианския фотограф Francesco Carrozzini са избрани за рекламни лица на новите аромати.
Armani Eau Pour Homme и Eau de Nuit ще са на разположение като 50 и 100 мл. Eau De Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *