Aigner Cara Mia Ti Amo

Aigner Cara Mia Ti Amo

Aigner Cara Mia Ti Amo е новата версия на аромата Aigner Cara Mia от 2015 г., който пристига на пазара през март 2017 г. в розов флакон и с романтична композиция, която се фокусира върху цветя, плодови нотки и енергичността на розов пипер. Новият парфюм е създаден като израз на любовта, изразяване на силни чувства и нежност в същото време, белязан от най-ценните моменти от романтиката.
Cara Mia (2015 г.) е създаден като модерен парфюм, а тазгодишното издание модернизира добре познатия състав и осигурява ново, романтично лице. Класическият състав акцентира върху флоралната тема. CARA MIA TI AMO се отваря със смес от мандарина, бергамот и розов пипер, сърцето добавя божур и рози, поставени в основата върху ветивер, дъбов мъх и мускус. Според марката, цветното сърце състоящо се от розови цветя, изобразява същността на романтика и нежните, истински емоции.

AIGNER CARA MIA TI AMO
mandarin, bergamot, pink pepper
peony, rose
vetiver, oak moss, musk

Флаконът на новия Cara Mia Ti Amo е в същата форма като предишното издание, акцента е върху розовата течност и картонената опаковка, която е по-подходяща за новата романтична тема. Ароматът е на разположение като 30, 50 и 100 ml Eau de Parfum, придружени с лосион за тяло (150 ml) и душ-гел (150 ml).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *