Aigner Blue

Aigner Blue

Германската модна компания за кожени изделия Aigner е известнa с интересните и достъпни аромати с добро качество. За да обоснова това твърдение е достатъчно да Ви дам като пример ориенталския Aigner nº1 Oud и велурено-коженото усещане на Cara Mia. Тази година марката представи нов мъжки аромат, наречен просто Aigner Blue.
Водно-морското семейството на аромата е нещо, на което не съм привърженик. Но винаги мога да намеря някои от членовете на това семейство, който да привлече вниманието ми, както е новото издание, Aigner Blue. Кое прави този аромат, различен от другите свежи водни „Blue“ аромати?Отговорът е лесен: шафранът! Aigner Blue щеше да бъде още един опит за имитиране на Polo Blue, но той се развива в друга посока, по-дълбоко в неговите съставки. След свежото начало Aigner Blue става пикантен и точно този пиперлив елемент грабва вниманието Ви. Това наистина е шафрана, който е неговата магия! И ако стигнете до момента, в който аромата на кожа започва да се появява, тогава се изкушавате да помирисвате отново и отново. Налице е достатъчно интересен контраст между нотки на вода и влажни гори, свежи роза и момина сълза, подправки (карамфил) и чувствени тонове идващи от кожа и амбра.
Резултатът е нещо много близко до Вас и малко като“дежа вю“. Но има нещо индивидуално, което прави този аромат специален. Aigner Blue е непретенциозен аромат за безгрижно използване. Не е дълготраен, но точно това е хубавото. А понякога хубавото е всичко, което ни трябва. За мен това е аромат за след фитнес с изявено по-чувствено усещане, но достатъчно, за да желая да го ползвам.

AIGNER BLUE
Top notes: Lemon, Apple, Clove
Heart notes: Rose, Lily of the Valley, Leather, Saffron
Base notes: Cedarwood, Musks, Vanilla, Amber

Aigner Blue идва в тежка синя стъклена бутилка от 125 ml Еau de Toilette с елегантен дизайн, който е подобен на останалата част от тази колекция.

 

от: Miguel Matos

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *