Acqua di Parma Colonia Quercia

Acqua di Parma Colonia Quercia

Колекция на съставките
Колекция от оригинални и сложни композиции. В Близкия изток, Colonia се потапя и улавя сетивното богатство на една хилядолетна традиция в аромат, преработен с италианска свежест, за да се създаде Colonia Oud. В Тоскана, Colonia Leather улавя опияняващите аромати на кожа, обработвана в древните занаятчийски работилници, и ги смесва с характерната цитрусова чистота. Пътувайки по Пътя на коприната и по стъпките на Марко Поло, свежата Colonia се смесва със скъпоценната и чувствено дълбока амбра, за да създаде Colonia Ambra. На ход отново е Colonia, която сега се насочва към един завладяващ регион, известен с най-претенциозните пътешественици, с елегантността и очарованието на неговите традиции, с неговата аристократична история. Пиемонте, с естественото му наследство и гъсти гори, се характеризира с жизнеността на италианския дъб. Той е това италианско дърво и неговата неизчерпаема сила от което Acqua di Parma черпи вдъхновение за новото си творение: Colonia Quercia.
След аромата, посветен на най-ценното сандалово дърво Colonia Sandalo Concentree, въведен тази година, Acqua di Parma обогатява колекцията на съставките, вдъхновен от специалните аромати с новия аромат ACQUA DI PARMA COLONIA Quercia. Colonia Quercia е пътуване до Пиемонте, сред аристократичните и исторически семейства. В сянката на свещеното дърво, символ на смелост, достойнство и подслон …
Colonia Quercia притежава великолепната здравина от скъпоценното дърво. По време на обонятелното развитие на новия състав се открива безупречна цитрусова смес, която отговаря с акорди на мъх, зеленина и светлина, оформяйки картината и усещането за една дълга разходка през гората. Дълбочината на състава се осигурява от високо ценената парфюмерийна съставка – дъбов мъх. Оригиналният състав е създаден от смес от внимателно подбрани нотки. Цитрусовото откриване на състава отразява уникалния и незабравим характер на Colonia. Началните нотки акцентират върху лимон, бергамот, зърно и розов пипер, които водят към сърцето, пълно с жизнен здравец, кардамон и кедър. Това е въведение към големия финал, който е лек, изтънчен и в същото време мощен. Водещата роля се държи от дъбов мъх, рядка съставка, изключително богата на нюанси, която осигурява Colonia Quercia с уникална трайност и висока елегантност. Аромата на мъх и дърво в основата са комбинирани с тонка и скъпоценната топлината на пачули.
Характерния флакон на Acqua di Parma в стил Арт Деко е оцветен в тъмнокафяв цвят и оформен както предишните издания от колекцията на съставките. Ароматът е на разположение като 100ml. и 180ml. Eau de Cologne Concentree.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *