1 Million Privé и Lady Million Privé

1 Million Privé и Lady Million Privé

Paco Rabanne стартира аромата 1 Million през 2008 г. и Lady Million през 2010 г. Ароматната двойка, станала много популярна е вдъхновена от екстравагантността, златото и богатството. За феновете на ароматната линия, през годините бяха стартирани множество версии: 1 Million Absolutely Gold и Lady Million Absolutely Gold от 2012 г., Lady Million Eau de Toilette от 2012 г., 1 Million Intense от 2013 г., Lady Million Eau My Gold от 2014 г. и 1 Million Cologne от 2015 г. Новата аромтна двойка 1 Million Privé и Lady Million Privé излизат през лятото на 2016 г.
1 Million Privé е ориенталски-дървесен аромат, пълен с контрасти, подписан от парфюмериста Christophe Raynaud. Той се отваря с червена мандарина и канела, съставки, които маркират и оригиналното издание. Сърцето включва нотки на тютюн за наргиле, обогатени със смирна смола. Основата е топла и чувствена с комбинация от пачули и чиста тонка.

Top notes: blood mandarin, cinnamon
Heart: hookah tobacco, myrrh
Base: patchouli, tonka

Lady Million Privé е разработен от парфюмериста Anne Flipo, като аромата на една завладяваща и неотразима жена. Новият състав става по-хипнотичен, дълбок, чувствен и ориенталски. Той се отваря с портокалов цвят и дървесни нотки. А триото на хелиотроп, ванилия и малина формират сърцето на парфюма, поставени върху топлата основа на пачули, какао и мед.

Top notes: orange blossom, woods
Heart: heliotrope, raspberry, vanilla
Base: patchouli, cocoa, honey

Рекламни модели за кампанията са Hana Jirickova и Sean O’Pry. Златните бутилки са станали по-интензивни и Privé, с по-тъмни нюанси на кехлибар.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *