Versace Pour Femme Dylan Blue

Versace Pour Femme Dylan Blue

Versace Pour Femme Dylan Blue

През лятото на 2016 г. модната къща Versace, пусна аромата Dylan Blue, нова версия на аромата Versace Pour Homme; модерен аромат с дървесно-fougere състав. През есента на 2017 г. се появява на пазара неговият дамски еквивалент – Versace Pour Femme Dylan Blue. Donatella Versace разкри:“Dylan Blue pour femme е моята почит към женствеността, затова създадох силен, чувствен, но изтънчен аромат за жената, която знае собствената си сила.”
Флорално-плодовата-дървесна композиция е замислена така, че епитетите уникалност, сила, чувственост и елегантност са представени от връхните, средните и основни нотки на аромата. “Уникалността” е изобразена с освежаващи плодови акорди на върха. “Силата” е представена от съвременен флорен букет с ледени акценти, въображаеми цветя с подчертана сила, докато “чувствеността и елегантността” са заловени от нотки на дървесина и смоли. Versace Pour Femme Dylan Blue е създаден от парфюмериста Calice Becker.

Versace Pour Femme Dylan Blue
Top notes: black currant sorbet, Granny Smith apple, clover, forget-me-not, Shisolia
Heart: Eglantine rose, Petalia, Rosyfolia, jasmine, ice infusion of peach
Base: Patchouli Coeur, styrax, white smooth woods, musk

Новата бутилка пресъздава формата на амфора от древната гръцка култура и митология. Тъмният син цвят е подчертан със златни детайли и емблематичната глава на Медуза като символ на марката. Лице в новата рекламна кампания е модела Faretta. Versace Pour Femme Dylan Blue се предлага като 30, 50 и 100 ml Eau de Parfum.

 

Tags : 0 КоментараВашият коментар