Trussardi Amber Oud

Trussardi Amber Oud

Trussardi Amber Oud

Популярният напоследък oud направи своя пътека и към новия парфюм от Trussardi. Trussardi Amber Oud стартира през юни 2016 г. и е аромат, който пренася звука на дюните и спокойствието на древните градове.

“Златистият пясък окъпан в слънчева светлина по здрач и разсъмване. Всичко това може да се намери в Amber Oud, най-луксозният и емоционален аромат от Trussardi Parfums. В този интензивен eau de parfum, младият “нос”Amandine Clerc-Marie, смесва двете най-редки и най-скъпи съставки на висшата парфюмерия: амбър и оud. От незапомнени времена те са били известни на нашите предци с лечебните сили, които имат. За първи път те се появяват в “Gulistan by Saadi” (персийска епична поема от 1258 г.), в “Хиляда и една нощ”, и в шедьовъра на Mohamed Choukri “Le Pain nu”. Oud е смола от Jinko, дърво на изчезване от вида Aquilaria. Амбър, който също е смола, има няколко поетични имена като “капка от слънцето”, “душата на тигъра”, “вкаменена светлина”, и “твърда мед”. древните гърци я наричали “електрон”, това е така, защото в действителност е мощен електрически проводник. Аромата на митичната Шехеразада е направен от мускус, амбър и оud (смола от дървото Jinko). ” -Trussardi.com

Съставът на Trussardi Amber Oud принадлежи към семейството на дървесно-сhypre аромати. Началото на композицията предоставя уникална смес с произход лимон и здравец, смесени с розов пипер и елеми смола. Сърцето се развива с нотки на тамян, бензоин и оud, които при смесване създават луксозна и загадъчна комбинация. Топлината и чувствеността на основата са отразени в комбинирането от мъжки нотки на ветивер, пачули и кожа и женствени нотки на амбър.

TRUSSARDI AMBER OUD
top notes: lemon, geranium, pink pepper, elemi
heart: incense benzoin, oud
base notes: vetiver, patchouli, leather, amber

 

Tags : 0 Коментара



Вашият коментар