Thierry Mugler Angel Muse

Thierry Mugler Angel Muse

Thierry Mugler Angel Muse

През април 2016 г., Thierry Mugler ще стартира най-новата версия на известния гурме аромат Angel, “футуристичния – гурме” Angel Muse. Както първия гурме парфюм Angel представен през 1992 г., така и най-новото издание анонсира аромата на ветивер за жени.
“Нов аромат, нова бутилка, нови правила: една разтърстваща ударна вълна в Angel галактиката. Angel Muse, новият Eau de Parfum ще бъде мразен и обичан. “
Angel Muse е тук, за да поднови стилният гурме ароматен жанр. Неговите акорди са ясни и не прекалено сладки, той се развива постепенно в елегантен гурме аромат, така че да стимулира нашия “обонятелен апетит”. Съставът е разработен от парфюмериста Quentin Bisch, съдържащ сладък акорд от лешников крем с елегантен, дървесен и типично мъжки характер на ветивер с балансирана мека сладост.

Notes: hazelnut cream, rose, vetiver

“За да се направи аналогия, може да се каже, че Angel Eau de Parfum е звездата, а Angel MUSE обикаля около звездата и се върти все едно около една галактика.” Christophe de Lataillade-творчески директор на MUGLER fragrances.
Дизайнът на бутилката е като “космическо камъче”, изработена от елипсовиден, сребърен, метален пръстен и прозрачно стъкло в средата с нежна кехлибарена течност, която според сведенията наподобява на камъче от повърхността на Марс. Лице на парфюма е Georgia May Jagger, която върви по стъпките на майка си Jerry Hall, като лице на парфюмната линия Angel. Фотографът на кампанията е Sølve Sundsbø. Ароматът е на разположение като 30 и 50 мл. Eau de Parfum.

Tags : 0 КоментараВашият коментар