Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale

Италианският дизайнер Salvatore Ferragamo обяви нов парфюм за мъже – Acqua Essenziale, който ще стартира през февруари 2013 г.

“Според стила на Salvatore Ferragamo, автентичността е най-висшата форма на лукса. От тази философия идва и вдъхновението за Acqua Essenziale. Комбинацията между същността, като най-висшата форма на автентичност и водата, като най-същественият естествен елемент. Състава на аромата пресъздава истинската същност на мъжа. ”

Ароматът се предлага като ароматен тоник, ежедневен аромат с хрупкави зелени нотки от мента и листа от лимон в горната част. Здравец, розмарин и лавандула, заедно с ароматен морски бриз от молекулата Cascalone в сърцето. Дървесни нотки от пачули, ветивер и Cistus формират основата на композицията. Нова молекула мускус Helveltolide се използва също така в основата, за да се осигури успокояващо, модерно цветно докосване.

Ароматът е създаден от Alberto Morillas от Firmenich. Топ модела Garett Neff перфектно се въплъщава в точният мъжествен характер, който представлява “Acqua Essenziale”. Ще се предлага като 30, 50, 100 мл. Eau De Toilette Spray.

Tags : 0 КоментараВашият коментар