Eau de Cartier Essence de Paradis

Eau de Cartier Essence de Paradis

Eau de Cartier Essence de Paradis

Cartier обяви повторното издаване на известния аромат EAU DE CARTIER за 2016 г., но също така и на новия аромат от колекцията Eau de Cartier вдъхновен от пътуване до небесните страни, тропическите острови обещават спокойна атмосфера, пълна с екзотични аромати. Новият аромат в колекцията Eau de Cartier Essence de Paradis завършва освежаващата линия по съблазнителен и необичаен начин.
EAU DE CARTIER е изискан и модерен състав, насочен към мъжете и жените, които искат да се чувстват свежи и го ползват с ненатрапчива елегантност. Такъв е и новият “коралов” Eau de Cartier Essence de Paradis, пълен с положителна енергия и оптимизъм, освежаващ и екзотичен.
Съставът на аромата Eau de Cartier Essence de Paradis е изграден около свежи плодови нотки, които поддържат основните нотки на цвят от екзотичен иланг-иланг, който хвърля светлина върху сладко-флоралния и медено-приятния свеж аромат. Съставът също е изграден и върху акорди на ценно дърво и кехлибар, допринасяйки за дълбочината и топлината на състава. Мускус осигурява чувственост, дава нежен, спокоен и мек край на състава. Парфюмериста създал новия аромат е Mathilde Laurent.

CARTIER EAU DE CARTIER ESSENCE DE PARADIS
perfumer Mathilde Laurent

notes: fresh fruity notes, ylang-ylang, amber, precious wood, musk

Eau de Cartier Essence de Paradis е в характерния флакон, подобен на предишните издания от колекцията Eau de Cartier, като 100ml. Eau de Toilette. Аромата е специалено TRAVEL EDITION издание, което ще се предлага в безмитните магазини.

Tags : 0 КоментараВашият коментар