DSQUARED² Intense He Wood

DSQUARED² Intense He Wood

DSQUARED² Intense He Wood

През пролетта на 2014 г., дизайнерското дуо DSQUARED ² представя нова версия на първия си и най-популярен аромат за мъже He Wood от 2007. Това е засилена версия, наречена DSQUARED² Intense He Wood. Мъжа, който се предполага, че ще носи този аромат се описва като един модерен герой, който живее в големия град и неговата природа е да бъде естествен. Ароматът е елегантен, изтънчен и силен.

Вдъхновен от бягството към природата и свободата, която носи, състава на DSQUARED² Intense He Wood се състои от елементите “въздух”, “вода” и “дърво.” Въздуха е представен от мускусни тонове, които се сливат с кехлибар и бяла мура. Водата е уловена от кристален тамян, прозрачни водни акорди и листа и цветове от теменужка. Дървесната част от състава е въплътена чрез богати, чувствени и загадъчни нотки от гваяколово дърво, сандалово дърво, ветивер и кедър.

Бутилката на DSQUARED² Intense He Wood е направена от дървото канадска  червена Елша и всяка отделна бутилка е уникална по-свой собствен начин, благодарение на материала от който е направена. Ароматът се предлага като 50 и 100 мл. Eau de Toilette.

Tags : 0 КоментараВашият коментар