Calvin Klein Obsession Summer

Calvin Klein Obsession Summer

Calvin Klein Obsession Summer

Calvin Klein e известeн със своите годишни летни издания на ароматите CK One и Eternity. През 2016 г.ще бъдат стартирани за първи път летни версии на аромати от колекцията Obsession, ще бъдат пресъздадени оригиналния Obsession от 1985 г. и Obsession for Men от 1986 г. по един нов начин. Останалите фланкери на тази колекция са Sheer Obsession от 2002 г., Obsession Night и Obsession Night for Men от 2005 г., Secret Obsession от 2008 г. и Dark Obsession от 2013 г.
Ароматите Obsession Summer и Obsession for Men Summer са обявени като въздействащи, плавни и истински. “Страстта се събужда в разгара на летните горещини. Чувствеността става плавна, като хладен бриз над лазурните води. Слънцето в зенита си, завладяващо в своя връх. OBSESSION Summer Calvin Klein.”
Calvin Klein Obsession Summer е ясен, женствен и чувствен аромат. Лятното съблазняване става чрез вълни от упойващи цветя и екзотична дървесина. Бергамот и бяло пачули са подсилени с бял мускус. Предлага се като 100 мл. Eau de Parfum.
Calvin Klein Obsession for Men Summer е обявен за вълнуващ, мъжествен и хипнотизиращ аромат, като хладен бриз под горещото слънце. Весели и ефирни нотки на пелин са комбинирани със син градински чай на базата на кедър. Предлага се като 125 мл. Eau de Toilette.

 

Tags : 0 КоментараВашият коментар