Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein представи новия аромат Deep Euphoria, като вариант на оригиналната Euphoria стартирана през 2005 г. За новия flanker се твърди, че е изцяло нов състав с ясен сhypre-флорален характер. За разлика от останалата част от колекцията, Deep Euphoria ще стои като отделен стълб в рамките на линията, рамо до рамо с оригинала. Колекцията включва Euphoria Blossom от 2006 г., Forbidden Euphoria от 2011 г., Endless Euphoria от 2014 г. и Euphoria Essence от 2015 г. Новият аромат излиза през август 2016 г.
Представата за извисена и изтънчена жена е идеята зад оригиналната Euphoria. В Deep Euphoria жената е още по извисена и изтънчена, но също така тя има възможноста да е и леко по-младолика. (via) “Calvin Klein жената е уверена, провокативна и освободена и Deep Euphoria въплъщава всички тези аспекти с допълнителен слой на авантюра.” (via)
Свежото начало включва молекула cascalone, листа от мандарина и бял пипер. Роза от вида “black magic” управлава състава в комбинация с бял божур, поставени върху сhypre основата от пачули и мускус. Съставът е разработен от парфюмеристите Honorine Blanc и Ann Gottlieb от Fiermenich.

Calvin Klein Deep Euphoria 2016
Top notes: cascalone, mandarin leaf, white pepper
Heart: rose, peony, geranium, jasmine sambac
Base: patchouli, musk, mineral wood

Актрисата Margot Robbie е новото лице в рекламната кампания. Calvin Klein Deep Euphoria ще бъде на разположение като 30, 50 и 100 мл Eau de Parfum.

Tags : 0 КоментараВашият коментар