Armani Air di Gioia и Sun di Gioia

Armani Air di Gioia и Sun di Gioia

Armani Air di Gioia и Sun di Gioia

Armani представи Acqua di Gioia през 2010 г. като аромата на морето, в който водният характер е поставен на преден план. Той е посветен на жената, която е ”силна, горда със свободен дух и в перфектна хармония с природата”.
През пролетта на 2016 г. към линията се присъединяват две нови издания, Air di Gioia и Sun di Gioia, които символизират летния бриз и лятното слънце, като по този начин се увеличава колекцията на естествените елементи вода, въздух и огън.
Air di Gioia е посветен на елемента въздух и е насочен към свободната, непредсказуема жена. Новата версия предизвиква усещане за аромат на свобода. Той се състои от акорди на сол в началото на състава, пищен божур в цветното сърце, пачули и кипарис в дървесната и интензивна основа.

Armani Air di Gioia

Top notes: salt
Heart: peony
Base: patchouli, cypress

Sun di Gioia е топло, женствено ухание, което пренася атмосферата на лятото и усещането за щастие, породени от първите слънчеви лъчи върху кожата. Цветето Frangipani се затопля от сърцето с нотки на ирис и ambrox, а основата завършва с млечни нюанси на ванилия.

Armani Sun di Gioia

Top notes: frangipani
Heart: iris, ambrox
Base: vanilla

Ароматите са на разположение като 30, 50 и 100 мл. Eau de Parfum.

Tags : 0 КоментараВашият коментар